Loading the player...

Η σημασία της εξωτερικής εμφάνισης

Ένας άντρας πέφτει στους δρόμους του Παρισιού ντυμένος την πρώτη φορά ως άστεγος και την δεύτερη φορώντας ένα κοστούμι. Οι αντιδράσεις των περαστικών γύρω του είναι τραγικές. Ενδιαφέρον κοινωνικό πείραμα που μας δείχνει τη διαφορά που μπορεί να έχει η εξωτερική εμφάνιση στη συμπεριφορά και την κρίση των γύρω μας.

90 Comments

 1. Βασίλης Λαρίσης says:

  Τι ανοησία είναι αυτή, πάλι; Τι τίτλος έιναι αυτός; “Η σημασία της εξωτερικής εμφάνισης” θα έπρεπε να λέγεται “Κίνηση αφύπνησης της συνειδησης του κοινού του δυτικού κόσμου”. Ούτε κοινωνικό πείραμα είναι ούτε πρωτότυπο είναι. Που να το πρωτοπιάσεις για το πόσο λάθος και ψεύτικα είναι αυτά τα σώου.

 2. Sttelios says:

  το πείραμα είναι παντελώς λάθος!!!! Δυστυχώς είναι συνηθισμένο να βλέπεις έναν άστεγο στο δρόμο απ΄ότι έναν κουστουμάτο και δεύτερον έγινε στην Γαλλία, μεγάλα γαιδούρια οι τύποι…..

 3. VieQui says:

  Θέλω να πιστεύω ότι αν βρισκόμουν εκεί θα τον βοηθούσα… Ωστόσο, καθώς το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι δίνω κάποια ελαφρυντικά στους περαστικούς. Γιατί δυστυχώς, πλέον δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν. Δεν αναφέρομαι σε ασθένειες, οφέλη κλπ, αλλά ποιος με βεβαιώνει ότι ο τύπος δεν μας κοροϊδεύει και δεν έχει στο μπουφάν του κρυμμένο κανένα σουγιά έτοιμος να τον χρησιμοποιήσει; Μπορεί να με πείτε παρανοϊκή, αλλά δεν είμαι. Αναλογιστείτε πόσα φριχτά περιστατικά και πόσοι θάνατοι έχουν ακουστεί στις ειδήσεις μόνο τα 3 τελευταία χρόνια. Εγώ έχω σοκαριστεί. Πιθανώς, θα μου πείτε, και ο κουστουμάτος να είχε σουγιά ή οτιδήποτε παρόμοιο, αλλά όπως και να το κάνουμε, μεγαλύτερες πιθανότητες δίνουμε στον άστεγο. Θέλω να καταλήξω, πως δεν είναι μόνο θέμα ρατσισμού. Αν συνεχιστεί η κατάσταση, θα φοβόμαστε και τη σκιά μας.

 4. Maria Lia S says:

  Viss • 6 days ago
  Ας δούμε το video και από μια άλλη πλευρά.
  Γιατί να βοηθήσω; Μα φυσικά για να εισπράξω. Το τσάμπα πέθανε. Κι αν θα κάνει ο σύγχρονος άνθρωπος κάτι, θα το κάνει για να λάβει.
  Μα τι να εισπράξει από έναν άστεγο; Χώρια που από τον καλοντυμένο, μπορεί να κέρδιζε και μια ενδεχομένως “καλή” γνωριμία!!!
  Δυστυχώς… Θα σου δώσω – έστω κ βοήθεια – μόνον αν μπορείς να μου το ανταποδώσεις. Ανθρωπιά; Υπό του μηδενός! Μετεξεταστέοι στην άλλη ζωή… :(
  πΒ

  Βρε Ελληνάρα Viss ακόμη και στην αρρώστια και την ανάγκη του άλλου το Βύσμα και το συμφέρον σκέφτεσαι . Ε Ε Ε δεν παιζόμαστε οι Έλληνες – αθεράπευτα – αρρωστημένο σχόλιο

 5. giorgos.argyrou says:

  Αγαπητοί μου φίλοι και συνάνθρωποι , από τα γραφόμενα σας , μου υποδείξατε ότι ΄δεν είστε καθόλου μα καθόλου Έλληνες Πολίτες , διότι η ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ είναι το μεγάλο χαρακτηριστικό μας βέβαια ΕΊΝΑΙ η μοναδική Ελληνική Φιλοξενία που ΄δεν υπάρχει σε κανένα μέρος του Πλανήτη μας .
  Όμως αφήσατε τους ΠΟΛΙΤΪΚΟΥΣ μας να μας πετάξουν στους στον δρόμο της ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ , ΡΑΚΈΝΔΥΤΟΥΣ , και κανείς να μην θέλει να μας βοηθήσει σαν ετέρους τους , αλλά σαν ότι δίποτε , χωρίς να μας πούνε ένα συγνώμη για την κατάντια που μας έφεραν και σίγουρα εάν δεν το προλάβουν , θα έρθουν και σε χειρότερη μοίρα από εμάς , διότι άι βδέλλες που μας πίνουν το ΑΊΜΑ ΜΑΣ και δύστυχος ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΚΡΆΤΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΓΗ , δέν θέλουν να επιτρέψουν σε καμία ΈΝΩΣΗ ΚΡΑΤΏΝ να ευδοκίμησή , για να μην γίνει μεγαλύτερή και πλουσιότερη από αυτούς .
  Έτσι τοποθετούν τους ΠΡΑΚΤΌΡΟΥΣ ΤΟΥΣ , από πολύ πριν , για να δανειστούν υπέρογκα (Αμύθητα ) ποσά , από αυτούς για να έχουν εν καιρό να υποτάξουν τα κράτοι που δέν αγαπούν και έχουν Βάλη στο μάτι , όπως εμάς , από τότε που μας άφησαν και γίναμε ΚΡΆΤΟΣ δέν μας άφησαν ήσυχους , και κάθε 10 με 20 χρόνια , μας δημιουργούνε τα ίδια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΔΉΘΕΝ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ , για να μας πάνε πίσω στον ΜΕΣΑΊΩΝΑ ΕΝΏ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 21 Αιώνα (στην πρώτη Χιλιετηρίδα της Ζωής του ΠΛΑΝΉΤΗ ΓΗ ) .
  Για να τους δείξουμε ότι εμείς είμαστε και κανείς άλλος , η ΖΩΉ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΈΣ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟΊ , πρέπει να καταλάβουν ότι εάν δέν μας έχουν σε καλή ΥΓΕΊΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΆΝΕΣΗ ,
  ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΘΆ???, ΕΆΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΊ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΒΓΟΎΜΕ ΑΠΌ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΓΙΑ ΔΎΟ Η ΤΡΕΊΣ ΗΜΈΡΕΣ , ΤΌΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ τοις ΤΣΈΠΕΣ ΤΟΥΣ ΆΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΧΤΉΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΝΑ ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ .
  Καταλάβατε????. Εμπρός να ενωθούμε και όχι να βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου , για να γίνουμε επιτέλους ένα ΚΡΆΤΟΣ που να φοβούντε , διότι χωρίς εμάς δέν είσαν τίποτε και άμα ενωθούμε δεν θα γίνουν ποτέ ΆΝΘΡΩΠΟΙ , αλλά ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΎΝ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΊΛΗ ΞΕΧΝΏΝΤΑΣ ότι όλοι θα πάμε σε λάκκο γης , που δέν θα μπορούν να πάρουν τίποτε μαζί τους ΠΑΡΆ ΜΙΑ ΚΑΚΊΑ Η ΚΑΛΟΣΎΝΗ .
  Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε , και θα πραγματοποιήσετε αυτά που πρέπει να πραγματοποιήσουμε το συντομότερο.

 6. Unity says:

  Χαίρομαι που σε αυτές τις συζητήσεις υπάρχει πάντα ένα πνεύμα ενότητας (ειρωνικά το λέω). Ας παραδεχτούμε ότι και αυτοί που λένε ότι θα έμεναν άπραγοι, για τον α-β λόγο είναι λογικό που το λένε. Πιστεύω ότι η πλεοψηφία, όπως και αποδείχτηκε, αυτό θα έκανε. Λογικό βέβαια δεν σημαίνει και σωστό. Το θέμα είναι να παραδεχτούμε ότι είναι λάθος και να το διορθώσουμε’ όχι να Φάμε αυτούς που το βρίσκουν λογικό, ούτε να βγάλουμε τις ανθρωπίες μας και να τις Μετρήσουμε.

 7. elena says:

  Μια φορά μετα απο αιματολογικές εξετάσεις έπεσα ημιλιποθιμη στο πεζοδρόμιο εξω απο ένα συνεργιο αυτοκινήτων όπου με είδανε, με τη μητέρα μου να ψαχνει ταξι και να μην βρίσκει ,κάνεις δεν βοηθουσε. Αναγκάστηκα να περπατήσω μερικα μέτρα και ξανάπεσα… έκει κάποια γυναίκα προσφερθηκε να μας παει σπίτι. Δεν ξέρω τι έφτεξε στην περίπτωση μου μια κοπελιτσα 20 χρονών με τη μαμά της , προφανώς σκεφτηκαν οτι μπορει να είμαι ναρκωμανης ή κατι παρομοιο . Εύχομαι κανείς να μην βρίσκετε σε παρομοιες καταστάσεις χωρις βοηθεια. δεν ξέρω τι θα έκανα εαν ημουν μόνη μου γι αυτο καθε φορα σκεφτητε οτι ειναι ενας ανθρωπος που σας χρειάζετε . Το βιντεο δείχνει πως τα ρούζα σε χαρακτηρίζουν και σου δίνουν συγκεκριμένη ταυτότητα όμως δεν ειναι μονο τα ρούχα ειναι η αποξενομένη εποχή στην οποία ζούμε και νοιαζόμαστε μονο για τον εαυτό μας

 8. bill says:

  Δε νομιζω οτι ολοι αυτοι που προσπερασαν τον αστεγο απλα δεν τους καιγεται καρφι. αλλα συμφωνω με καποιους που εκφραζουν και μια αντιθετη αποψη και πεφτουν ολοι οι ¨φιλανθρωποι” να τους φανε. Οταν βλεπουν εναν αστεγο λιποθυμο πολλοι μπορει να νομιζουν οτι ειναι ενας ακλοολικος που κοιμαται, αλλοι παλι φοβουνται οτι μπορει να ειναι καποιος απατεωνας που θα τους κλεψει. Ενω οταν βλεπεις εναν καλοντυμενο, πιστευεις πιο ευκολα οτι κατι επαθε. Αυτο δε σημαινει οτι κοστολογουν την ανθρωπινη ζωη αναλογα με το χρημα του καθενος. Καντε ενα αλλο πειραμα αν θελετε να ειστε σωστοι. Βαλτε εναν ανθρωπο με ακριβο κουστουμι να λυποθυμισει, και μετα εναν ανθρωπο με τζην, μπλουζακι και φτηνα παπουτσια. Εναν ανθρωπο δηλαδη που δεν φαινεται πλουσιος, αλλα δεν τον περνας ουτε για αστεγο, ουτε για ναρκομανη ουτε για αλκοολικο. Θα σας εκπληξει μολις δειτε αμεσως κοσμο να τρεχει να τον βοηθησει. Το πειραμα σας ειναι ακυρο, οπως ακυροι ειστε και ολοι εσεις οι ¨φιλανθρωποι¨ που εξοργιζεστε με αυτο το βιντεο, αλλα δεν βλεπετε τους αστεγους που κοιμουνται στα χαρτοκουτα πισω απο τα μπαρακια που απολαμβανετε το ποτακι σας στην Πλατεια Καρυτση.

 9. NewWorld says:

  Pantos to asteio einai oti vlepo oti kapioi den tha vohthousan afton me to koustoumi ara kanoun oti krazoun koustoumi kse koustoumi dn prepei na krazete osous dn vohthane dn ton feran aftoi eki pou einai oute ton klotsisan na ginei xirotera o kathenas kanei tis epiloges pou thelei to an einai sosto i oxi i an einai logikoi oi logoi pou to kanei i oxi einai opos to vlepei o kathe anthropos na seveste tis apofasiseis tou alou afto einai eleftheria ;)

 10. Για τα πανηγύρια says:

  Το καλύτερο σημείο όταν βλέπεις ένα τέτοιο video είναι το επίπεδο σχολιασμού από κάτω, τύπου Κατίνας δεν έχω επιχειρήματα και βρίζω τους άλλους και μάλιστα σε greeklish.

 11. Γιωργος Παππας says:

  Μια φορα, εξω απο το Los alamos στην νεβαδα, ηταν βραδυ, καλοκαιρι τωρα αλλα να φανταστειτε οτι την ημερα η θερμοκρασια φτανει στους 45 βαθμους και το βραδυ πεφτει στους 10… μπορει να μην σας φαινεται πολυ αλλα μετα απο τοση ζεστη την ημερα, το κρυο των 10 βαθμων ειναι ικανο να σε κανει να τρεμεις… γυρω στις 3 το πρωι η φωτια που ειχαμε αναψει εσβησε και ολα σκοτεινιασαν. Εμεις τοτε δεν ειχαμε βαλει φωτα γυρω απο την σκηνη μας και το μονο που βλεπαμε ηταν το φως απο τα στερια. Ομως ο φοβος απο τα φιδια και τα τσακαλια ηταν μεγαλυτερος και ετσι ειχαμε στησει σε περιμετρο πεντε μεντρω γυρω απο την σκηνη μας ενα διχτυ το οποιο ειχα βαρυδια και πατουσε καλα στο χωμα. Το αποτελεσμα ηταν να μην μπορει να μπει μεσα ενα φιδι, αλλα και ουτε να πλησιασει ενα τσακαλι διοτι ειχε κρεμασμενο στο διχτυ κατι καμπανακια σαν αυτα που βαζουν στα προβατα εδω… ο θορυβος που εκανα τα καμπανακια ηταν αρκετος να φοβισει ενα τσακαλι και να φυγει…στην ουσια ειχαμε καλη προστασια και δεν φοβομασταν κατι, αλλα αμα εσβηνε η φωτια και το σκοταδι μας ελουζε, ηταν καπως ρε παιδι μου… φοβασαι τα παντα… ξαφνικα ενει που καθομασταν ηρθε απο το πουθενα ενα φως και τα εκανε ολα τοσο ασπρα που δεν εβλεπες καλα… οσοι ηταν μεσα στην σκηνη βγηκαμε εξω ενω οσοι απο τους αλλους ηταν μεσα στο καραβαν που ειχαμε νοικιασει δεν καταλαβαν τιποτε διοτι οι τοιχοι του ειναι απο σκληρο μετταλο και τα παραβαζια τους ηταν κατεβασμενα. το επομενο που θυμαμαι ηταν να βρισκομαι σε ενα δωματιο και μια μορφη θυληπρεπη με τεσσερα χερια και πεντε βυζια να μου κανει σεξ… η καριολα ηταν περιπου εφτα μετρα υψος και ειχε ενα μουνακι απιστευτο…!!! σε λιγο ηρθε και μια αλλη και μου πηρε μια ατελειωτη πιπα… οταν τελειωσα, μου ειπαν οτι ειναι απο τον πλανητη αγκαμπουγκο και οτι ηρθαν εδω να κανουν ενα πειραμα να δουν αν εμεις που τους βλεπουμε περιεργα θα καναμε καλο σεξ μαζι τους η αν θα τους δειχναμε περιφρονηση… καλα μιλαμε για τρελο σκηνικο και για μεγαλη παρτουζα…. δεν μπορεσα να θυμηθω ακομη το πως μετα απο ολο αυτο βρεθηκα παλι στην Ελλαδα και ολα τα πραγματα μου να ειναι στην θεση τους…. ακομη και το διαβατηριο ειχε μεσα του την σωστη σφραγιδα και ετσι ουτε γατα ουτε ζημια…. απο τοτε με εχουν επισκευτει ξανα και κανουμε τρελες καταστασεις… δεν υπαρχει περιπτωση να δειξω ρατσισμο σε ενα τοσο καυλα εξωγηινο πλασμα… συμπερασμα: οταν η μαλακια βαρα στο κεφαλι, ολοι οι μαλακες θα διαβαζουν τις μαλακιες που καποιος αλλος μαλακας γραφει για να το βλεπουν και αλλοι μαλακες…!!

 12. ΡΟΥΛΑ ΚΑΥΛΑΡΟΥΛΑ says:

  ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΕΓΩ ΕΧΩΣΑ ΕΝΑ ΦΛΑΟΥΤΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ….:)

 13. Manos Johan Hanssen Seferidis says:

  Sorry αλλά είναι παπαριά το βίντεο. Όταν βλέπεις έναν άστεγο πεσμένο όπως αυτός, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς είναι οτι κοιμάται. Ο κύριος στο βίντεο πετάει και ένα “help me” εδώ και κει. Άντε να καταλάβει ο άλλος άμα εννοεί να τον βοηθήσεις οικονομικά (ζητιανεύει;) ή άν τον έχουν μαχαιρώσει. Κοστουμάτους κυρίους να είναι χάμω δεν βλέπεις κάθε μέρα και γι’αυτό καταλαβαίνουν οι περαστικοί αμέσως ότι κάτι συνέβη.

  80% όλων αυτών των βίντεο ξεφεύγουν από τον στόχο τους. Άμα θέλανε όντως να κάνουν ένα αντικειμενικό πείραμα, τότε θα έπρεπε να βάζαν και λίγο αίμα για να καταλάβει ο κόσμος ότι και στις δύο περιπτώσεις όντως κάτι συνέβη.

  Όσο για τα σχόλια, τι να πώ. Μηδέν κριτική επιδεξιότητα. Μάλλον γι’ αυτό είμαστε και κει που είμαστε σαν κράτος.

  • kostas0xamos says:

   Παπαριές είναι αυτά που γράφεις, βλάκα!
   Άκου να βάλουν και λίγο αίμα! Σιγά μην βάλουν και σπέρμα ρε ηλίθιε!
   Την επόμενη φορά που θα λιποθυμήσεις στο δρόμο και θα πέσεις κάτω, φρόντισε να φοράς και κοστούμι για να σε βοηθήσω, γιατί αν σε δω να μην φοράς κοστούμι, ΘΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΗΣΩ ΜΑΛΑΚΑ!!

 14. Μιστόκλας says:

  Φήμες λένε ότι ο νεαρός ντυμένος σαν άστεγος είναι ακόμη ξαπλωμένος περιμένοντας!!! λυπηρό!

 15. Maria says:

  Θα κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου και θα πω πως οι περαστικοί θα νόμιζαν πως είναι κάποιος ναρκωμανής ή αλκοολικός που απλά ταυλιάστικε. Και θα μου πείτε τώρα εσείς και τι σημαίνει αυτό, πως δεν είναι άνθρωπος και δεν αξίζει να σωθεί? Όταν χάθηκε η αθωότητα από τον κόσμο χάθηκε και η ανθρωπιά μας. Ο κόσμος φοβάται, φοβάται πως όποιος είναι εκεί κάτω μπορεί να έχει πονηρούς σκοπούς και το μόνο που θέλει είναι το πορτοφόλι του! Εκεί καταντήσαμε να μην ενδιαφερόμαστε για τους άλλους απλά και μόνο επειδή ενδιαφερόμαστε για εμάς πολύ περισσότερο! Ξέρετε κάτι όμως εμείς καταντήσαμε τον κόσμο έτσι με τις πράξεις μας και καλό θα ήταν αντί να κάτσουμε να επικρίνουμε τον κόσμο που δεν ενδιαφέρθηκε να μπούμε πρώτα στην θέση, να κρίνουμε τον εαυτό μας σε μια τέτοια περίπτωση με ειλικρίνεια και να κρατήσουμε αυτό το περιστατικό στο μυαλό μας, έτσι ώστε σε μια παρόμοια περίπτωση να μην κάνουμε το λάθος που κάνανε αυτοί, γιατι , βασικά, αυτό θελει να μας διδάξει το βίντεο και το λέει ξεκάθαρα στο τέλος: Be the cange you wish to see in the world!

  • xa_mos mos says:

   Ο άνθρωπος λέει στα γαλλικά στους περαστικούς : Αide moi. Μετάφραση=Βοηθήστε με. Άρα δεν “ταβλιάστηκε”. Ναι ο κόσμος φοβάται την σήμερον ημέρα, γεγονός. Έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας γενικά. Άσχετα όμως με αυτά που γράφεις, δεν μας είπες το πιο ουσιώδες. Εσύ θα τον βοηθούσες; Εγώ ναι. Και δεν θέλω να “δείξω” ότι είμαι περισσότερο “άνθρωπος” έναντι των υπολοίπων. Απλά, αυτό θα έκανα ακούγοντας κάποιον να ζητάει βοήθεια…Πάρτο όπως θες…

 16. Sharp Shooter16 says:

  Προς όσους τους φαίνεται παράλογο να κάνω κι εγώ ορισμένες ερωτήσεις.

  1) Θα εμπιστευόσασταν έναν άγνωστο να σας πάει σπίτι μετά από ξενύχτι? Όχι, εκτός αν το αμαξάκι είναι κίτρινο και γράφει ΤΑΞΙ.

  2) Θα τρώγατε απο το κουτάλι ενός φαφούτη γέρου που βρωμάει και ξεροβήχει? Όχι, εκτός αν είστε στην Εκκλησία.

  3) Θα καθόσασταν στη θέση σας αν σας πλησίαζε ένας ένοπλος άγνωστος? Όχι, εκτος αν είναι αστυνομικός.

  Για να μην πλατιάζω θέλω να καταλήξω οτι πράγματα ανήκουστα ίσως για μας, φαίνονται φυσιολογικά υπο ορισμένες συνθήκες. Και δυστυχώς στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις ΔΕΝ είναι είκονα ”έξω από τα νερά μας” να βλέπουμε έναν κακομοίρη στο δρόμο. Θεωρούμε (ίσως και λανθασμένα) ή οτι κοιμάται, ή οτι έχει πάρει τη δόση του.

 17. Takis Benos says:

  Δεν ειμαι Χριστιανος,ουε καν θρησκος,αλλα σκεφτομαι αυτους τους Χριστιανους που αγαπανε τον Χριστο,τον μαλλια και μαλλον απεριποιητο συγκριτικα με τους γραβατωμενους,ποσο υποκριτες ειναι τελικα.Κατανοω τις αποστασεις που κρατανε,ετσι τους εχουν μαθει,αλλα δεν μπορω να μην επισημανω την υποκρισια!Για να ειμαι απολυτως ειλικρινης,ισως και εγω συμπεριφερομουν με τον ιδιο τροπο,αλλα αυτο δεν αλλαζει την αποψη μου για το που εχουν οδηγησει την κοινωνια,με ευθυνη και της κοινωνιας

  • kostas0xamos says:

   Η χριστιανοσύνη και η “καλή καρδιά” κάποιων φαίνεται από το πόσο μεγάλο σταυρό κάνουν όταν σταυροκοπιούνται…

 18. anna grey says:

  Γενικά οι Γάλλοι είναι άπλυτοι.Με κοστούμια ή χωρίς,μη σταματάτε.

  • AK7463 says:

   Anna grey γραφεις ιστορία..χαχα πεστα με τους βρωμιάρηδες που εφηύραν τις κολώνιες γιά να μην μυρίζουν..που κατουράνε ΟΛΟΙ τους στην μέση του δρόμου ( και δεν θέλω διαψεύσεις ) κλπ κλπ αντί να κάνουν ενα ντους

  • genos thilikou! says:

   Ela ela mallon oloi eseis oi exo spiti me tzakouzi 20 euro sampouan fai kai pentakathara rouxa exete xsexasei kakomoirides pws tha katalixsete oloi liomenoi se enan tafo!ekwi na deis vroma!o astegos brosta sas tha mosxomirizei!xaxaxa!kai meta sixeneste tous astegous pou vromane!i psixi sas oxi apla vromaei!SKILOvromaei!a!min xtipieste oloi edo!den alazei to fenomeno auto!oloi eseis pou to pezete katharoi giati thema kathariotitas pezei sto na min akoubiseis ton astego etsi….?oloi eseis loipin xreiazeste ena skatoloutro na sas vgaloun stin plateia na goustarete!kata protimisi apo skata skilou!goustarete giati ego poly goustaro na do kati xsipasmeous san esas!BROMIARIDES!ANTE KAI GAMITHITE!!!

 19. jbjhbkbk says:

  Zito oi plousioi. Ego ime plousios me 2 viles sti filothei kai alla 4 spitia. Dilono episimos oti de me endiaferoun ka8olou oi ftoxoi!!!!

  • GiannisK says:

   Ama file mou eisai autodhmiourgeitos kai den einai lefta tou mpampaka mazi sou

  • xa_mos mos says:

   Ψιτ, πλουσιόπαιδο…τα δηλώνεις στην εφορία ή τα έχει περασμένα σε offshore εταιρεία ο μπαμπάκας σου; Και μόνον από το ελάχιστο δείγμα γραφής σου, αντιλήφθηκα ότι είσαι μαλάκας! Αν είναι κι οι άλλοι πλούσιοι σαν κι εσένα, χίλιες φορές καλύτερα να περιβάλλομαι από φτωχά άτομα.

 20. XristoAlex says:

  galia… nai men… wraia xwra… ama pas den nomizw na pinaseis (ama douleveis enw) mporeis na mazepseis para polla xrimata me ton kairo…. alla apo tous gurw ekei pera… mhn perimeneis pote zestasia… galia, germania, souidia… kai polles alles paromies xwres me skata an8ropous

  • GiannisK says:

   ti mas les re file giati emeis oi Ellhnares tha trexame ee?Egw proswpika mallon den tha bohthousa isws na epairna tis prwtes bohtheies alla mexri ekei,den xerw an tha bohthousa ton kostoumato isws kai na to kana.Den diaferoume se tipota apo tous Eurwpaious exw paei kai einai to idio antrwpoi me emas, mhn paparologeis ta idia skata eimaste oloi. Aurio osoi eidane to videaki tha xusoun to dexio tous kai tha sunexisoun thn zwh tous opws tha kanw egw isws kai sto epomeno lepto,opws file mou exeis kanei kai esu hdh

  • bluemoon says:

   εμεις οι Ελληνες ειμαστε πολύ χειρότεροι δυστυχως………….

 21. Χωρίς κοστούμι says:

  Δηλαδή οπιος δεν φοράει κουστουμι τι ειναι? δε ν αξίζεί μία σστο δρόμο?

 22. George says:

  Νομιζω εχει σημασια και η χωρα παιδια…στην Γαλλια ειναι γνωστο οτι ειναι τελειως αδιαφοροι και καθολου αλληλεγγυοι τις περισσοτερες φορες.Αποψη μου ειναι οτι στην Ελλαδα οι ανθρωποι ευαισθητοποιουνται περισσοτερο σε τετοιες περιπτωσεις.Mπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω οτι υπαρχει διαφορα νοοτροπιας.

 23. Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης says:

  Μια φορά στο Πεκίνο μετά από ένα πάρτι μου κτύπησε ένας Αφρικανός την πόρτα. Έτρεμε από το κρύο (έξω θα έκανε γύρο στους -2,3 κάπου εκεί.Οι Αφρικανοί που έψαχνε έμεναν ένα όροφο πιο πάνω. Τον έστειλα εκεί. Δεν του άνοιξαν. Επέστρεψε. Του είπα δεν μπορώ να τον φιλοξενήσω. Έφυγε. Δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Ξανασηκώθηκα. Κοίταξα από το παράθυρο. Τον είδα να πηγαίνει πάνω κάτω για να αντέξει το κρύο αλλά και από μακρυά έβλεπες πως έτρεμε ολόκληρος. Τον φώναξα πάνω. Του έκανα τσάι και μετά τον πήρα στο σχολείο που έμενε 2 ώρες απόσταση με το αυτοκίνητο ,πήγαινε έλα, από το σπίτι μου. Στη διαδρομή ένοιωθα κάπως κορόιδο. Γιατί δεν του άνοιξαν οι Αφρικανοί και εγώ τώρα να οδηγώ χαράματα να τον πάρω σπίτι του.Όταν όμως σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να τον έβρισκα νεκρό το άλλο πρωί και εγώ να μην είχα κάνει τίποτε μου ανασηκώθηκε η τρίχα.

  • περσεφόνη says:

   μπράβο σου Κώστα! είσαι τεμέτερον και δεν άντεξες, πραγματικά το πιστεύω…δεν υπάρχει πιο άσχημο, από το να ξες οτι μπορείς να βοηθησεις κάπου και να μην το κανεις

 24. Viss says:

  Ας δούμε το video και από μια άλλη πλευρά.
  Γιατί να βοηθήσω; Μα φυσικά για να εισπράξω. Το τσάμπα πέθανε. Κι αν θα κάνει ο σύγχρονος άνθρωπος κάτι, θα το κάνει για να λάβει.
  Μα τι να εισπράξει από έναν άστεγο; Χώρια που από τον καλοντυμένο, μπορεί να κέρδιζε και μια ενδεχομένως “καλή” γνωριμία!!!
  Δυστυχώς… Θα σου δώσω – έστω κ βοήθεια – μόνον αν μπορείς να μου το ανταποδώσεις. Ανθρωπιά; Υπό του μηδενός! Μετεξεταστέοι στην άλλη ζωή… :(
  πΒ

  • xa_mos mos says:

   Μόλις απέδειξες ότι ΔΕΝ διαθέτεις ανθρωπιά. Είσαι τραγικός.

 25. Constantine Effremidis says:

  Έχουμε γίνει χειρότεροι και απο ζώα….

  • xa_mos mos says:

   Μην ανακατεύεις τα ζώα, δεν σου φταίνε σε τίποτα. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που τα ζώα μας υποδεικνύουν πως θα έπρεπε να φερόμαστε.

 26. sot says:

  les malakies…eimaste zwa…xrisoneis to xapi…oso gia ton plousio anthropako pou egrapse…pes to brosta mas axriste..oxi apo to net…egw den eimai plousios oute astegos..sou efxomai na ta patheis ola…bas kai baleis mualo.anwnume blaka.

 27. Φοιβος Παπαγγελης says:

  einai aplo den ton voithane me vromika rouxa GIATI APLOS TON THEOROUN OS ASTEGO KAI PISTEVOUN OTI APLOS KOIMATAI STON DROMO KAI DEN EXEI KAPOIO PROVLIMA ALLA DEN VLEPEIS POLI SIXNA STO DROMO NA KOIMOUNTAI KOUSTOUMATOI PLOUSIOI TUPOI ETSI?

  • motzo says:

   Ευτυχώς…. Τελικα δεν είμαι παραλογη που μπορεί να μην βοηθούσα.. Ίσως φταίει το γεγονός ότι βλέπω καθε μέρα αστεγους και ναρκομανείες στο κέντρο της αθηνας να έχουν νταγλαρει.. Το περίεργο είναι οτι κανείς αλλος στο δρόμο δεν τους βοηθαει.. Φαίνεται οτι όλοι αυτοί που θα έκαναν κατι είναι απασχολημένοι με το να σχολιαzουν σε post για να ενισχύσουν την κοινωνική ευαισθησία.. Μακαρι καποιος από εσας να είναι εκεί όταν θα καθίσει δίπλα σας στα ΜΜΜ ένας ναρκομανείς και θα πέφτει πανω σας κοιμησμένος.. Να το βοηθήσουμε το παλικαρι…

 28. Llama says:

  Το τι πρέπει να πάρουμε απο το βίντεο πιστεύω πως το καταλαβαίνουν όλοι. Δυστυχώς όμως υπάρχει και η άλλη στεγνή μεριά. Το συγκεκριμένο φαινόμενο υπάρχει στην φύση. Αυτό που κάνει σοκαριστική την εικόνα είναι ο πλυθησμός. Λυπάμαι αλλά η πραγματικότητα είναι πως πλέον είμαστε άλλη μια μεταβλητή….δεν το παίζω ψαγμένος ούτε είμαι αναίσθητος…προσωπικά μου έχει τύχει να βοηθήσω έναν άγνωστο που έχει ανάγκη αλλά έχω προσπεράσει αρκετούς σαν άλλος ένας κοιμισμένος αστός.

 29. IsabelGhostly says:

  Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται
  “Bystander Effect”, και πράγματι αλλάζει σε σχέση με το τι φοράει ο κάθε άνθρωπος…

 30. Allergic to costumes says:

  Γι’αυτούς που δικαιολογούν την αντίδραση λέγοντας ότι σε εναν ζητιάνο δε σταματάνε διότι π.χ. μπορεί να κοροιδέψει:Το θέμα μακάρι να έφτανε μέχρι αυτό το πείραμα.Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι είναι ρατσιστές και σε παρόμοιες καταστάσεις.Π.χ. ύψος, βάρος , prestige κλπ.Κάποιοι από εμάς νιώθουν παιδιά ενός κατώτερου Θεού όταν πέφτουμε θύματα κοινωνικού ρατσισμού.Το παράδειγμα παραπάνω είναι ένα απλό και πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα.Υπάρχουν και πιο πολύπλοκες και λιγότερο εμφανείς καταστάσεις.Δείτε και στα σχολεία τι γίνεται.Ποιος ήταν ο δημοφικής και ποιος ήταν ο μοναχικός τύπος που καθότανε μόνος του στο θρανίο.Οπότε μια χαρά το δείχνει το βίντεο το μήνυμα.Οι άνθρωποι είμαστε ‘ό,τι βλέπουμε’…Επιφανειακοί…και δεν έχει να κάνει μόνον με τους Γάλλους αυτό.Έλεος δηλαδή.

  • fsbmaniac says:

   Η φυση του ανθρωπου δεν μπορει να μπει σε καλουπια. Ναι ενδιαφερεσαι μονο για τους ομοιους σου…την οικογενεια σου , τους φιλους σου , τους συναδελφους σου αντε και γενικα για την “Πατριδα” σου αν φτανει μεχρι εκει το ενδιαφερον. Χιλιαδες χρονια αυτο κανει ο ανθρωπος…προσπαθει να επιβιωσει εις βαρος αλλων ανθρωπων. Θελει πολυ ανοιχτο μυαλο και πληρης εσωτερικη κατανοηση για να βοηθησεις αλλους..θελει εως θεωση. Και να σας πω και κατι προσωπικα δεν μπορω να λυπηθω κανεναν. Ξερω ορφανα παιδια πεταμενα και μεγαλωμενα σε υδριμα που απο τα 14 εργαζονταν και καταφεραν να γινουν ανθρωποι που προσφερουν στην κοινωνια και δεν ειναι βαρος παρα μονο στον εαυτο τους. Οι ζητιανοι και οι αστεγοι σε τεραστια ποσοστα “επαναπαυονται” σε ενα ειδος αυτοματοποιημενης συντηρησης. Δεν ψαχνουν για δουλεια,παρατανε καθε προσπαθεια κτλ κτλ. Οποιος θελει να βρει βρισκει ξερω πολλα χωρια που ανθρωποι προσφερουν στεγη και τα βασικα για επιστατες στα χωραφια για τετοιες δουλειες και μονο αλοδαποι πανε. Το 2007 ειχαμε πιασει αστεγο με το ζορι να τον βαλουμε σε τετοια δουλεια μιας και τον ξεραμε απο συγγενεια…ο ανθρωπος ηταν για μπατσες γουσταρε αυτη τη μιζερια ολη μερα τεμπελιαζε και δεν εκανε τιποτα…δεν ξερω τι παθαινουν τα μυαλα τους… αλλα η αληθεια ειναι πολυ διαφορετικη απο τα συναισθηματα που μας προκαλουν τετοιες εικονες,

   • ναμε says:

    σιγουρα υπαρχουν καποιοι αστεγοι που δεν προσπαθουν.νομιζεις ομως οτι το ηθελαν να βρισκονται σε τετοια θεση; μη βαζεις ολους τους αστεγους στο ιδιο τσουβαλι. Στην εποχη που ζουμε δεν ειναι ευκολο να βρεις δουλεια,οποτε το ”οποιος θελει βρισκει” ειναι γενικο και αοριστο.Επισης,δε ”θελει θεωση” να καλεσεις ενα ασθενοφορο, θαρρος θελει.

   • kostas0xamos says:

    Bάλε λίγο το μυαλουδάκι σου και σκέψου πόσοι θα έπαιρναν στη δουλειά τους έναν άστεγο;;; Εδώ δεν γυρίζουν να τον κοιτάξουν καν, και μου λες ότι θα τον έπαιρναν και στη δουλειά τους; Πλάκα κάνεις;;; Και άμα τον έπαιρναν, θα τον έπαιρναν, με εντελώς εξευτελιστικούς όρους εργασίας… Πιο εξευτελιστικούς από τους ήδη εξευτελιστικούς με τους οποίους θα προσλάμβαναν έναν “φυσιολογικό” άνθρωπο… Η αλήθεια είανι ότι ζούμε σε μια άκρως ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και άτομα όπως ΕΣΥ συμβάλλουν στο να ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ και να μην αλλάζει…

    • persefoni says:

     kaneis lathos exei dikio o typos parapanw, kai den genikeuei, milaei gia kapoious typous astegwn…akoma kai se ekpomph me astegous, elege enas se megalh hlikia astegos gia enan nearo, pou tou brhkane douleia, na katharizei mia kouzina esttiatoriou, kai pali oxi 8 wro alla polu ligotero, 20 eyrw kai den dexthke, giati tou htan arketo, na ta bgazei pera me ta lefta pou tou dinan, wste na exei ta tsigara tou kai kati gia na faei…kai o idios o astegos , aporouse gia ton allo…
     kai malista eixe kai fai mesa..
     einai kai o tropos zwhs pou mathainei kapoios, opws gia paradeigma kai oi perissoteroi rwma pou thewroun auto gia fusiologiko..
     kai den to lew me kanena ratsismo, alla milaw entelws antikeimenika

 31. tharos says:

  Για αυτό ο ουμανισμός είναι μια ψεύτικη (αξία) ούτε καν άξια δεν είναι αφού ο ίδιος ο άνθρωπος δεν έχει τίποτα πραγματικά καλό και πλήρες μέσα του εξ ου και οι απαντήσεις παρακάτω…. (πλούσιος με κουστούμι)

  και άλλα ωραία ανθρωπάρια

  καιαυτό συμβαίνει γιατί ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να ζει και να αντλεί α τον δημιουργό του

  Οι Γάλοι είναι οι πιο άθεοι σε όλη την Ευρώπη και οι πιο καλοί ουμανιστές που το διατυμπανιζουνε από την εποχή της επανάσταση τους και ΤΏΡΑ …… ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ!

 32. elrich says:

  Ο άνθρωπος έχει συνηθίσει να βοηθάει τους ομοίους του. Ο “άστεγος” δεν εκλαμβάνεται από το πλήθος ως όμοιός τους και σε κάποιο σημείο τους (με) δικαιολογώ γιατί: 1. είναι συνηθισμένο θέαμα να βλέπεις έναν αλκοολικό-ναρκομανή πεσμένο 2. ομοίως και για τους ζητιάνους και τους άστεγους 3. Ενέχει πάντα ο κίνδυνος μολυματικών ασθενειών, αλήθεια, πόσοι από εσάς θα τον πιάνανε? Νομίζω πως συγκρίνουν ανόμοια πράγματα και είναι σαν στημένη δημοσκόπηση ένα πράμα.

  • Mellontikos astegos says:

   Tragikos eisai. O astegos den einai omoios sou? Anthrwpos?

   • UNIVERSAL FREE CITIZEN says:

    Τραγικός είσαι εσύ!
    Δεν λέει αυτό που λες εκτός και εάν δεν καταλαβαίνετε τι σας λένε.
    Επίσης είσαι? 100% σίγουρος οτι εσυ και άλλοι ανθρωπισται θα βοηθούσατε όντως αυτόν τον άστεγο ;;

  • Angel of Light says:

   Είσαι βλαμμένος, εκ του βλάπτομαι. Ελπίζω μεγαλώνοντας να ωριμάσεις.
   Έχω βοηθήσει κόσμο στον δρόμο στην Αθήνα αλλά και ανά τον κόσμο.
   Όμοιοι μας είναι όλοι οι άνθρωποι και θα έπρεπε να μετεχειρίζονται το ίσα.
   Ίδιοι δεν είμαστε, προφανώς καταλαβαίνεις το γιατί.
   Where focus goes, energy flows.

  • Λοβ Γιουνιτι says:

   Ας πούμε ο κουστουμάτος δεν μπορεί να έχει μολυνσματικές ασθένειες ε; Κούνια που σας κούναγε μερικούς. Κι ότι έναν αλκοολικό ή έναν τοξικομανή πεσμένο στον δρόμο πρέπει απλά να τον αγνοήσουμε; Προφανώς δεν έπεσε την ώρα που τραγουδούσε το ”θα ζήσω ελύθερο πουλί” και πάνω στην ζειμπεκιά σωριάστηκε, αλλά χρειάζεται ιατρική περίθαλψη. Αλλά τόσο μηδενικά είστε που ούτε το κουλό σας να πάρετε το 166 δεν μπορείτε.

   • Kostas says:

    PES TAAAA!! Tosi apatheia apo kapoious “anthropous”, de mporo na tin antekso..! Sixamena, egoistika fydia pou skeftonte MONO ton pisino tous kai tipota allo..! Makari na pesete stin anagki na parakalate gia voitheia.. na deite an tha sas aresei i adiaforia ton perastikon…. SKATOPSYXOI!!

    • Manos Johan Hanssen Seferidis says:

     Sigoura oi misoi apo autous pou ton prosperasan legane ta idia me sena.

     • Kostas says:

      Ti na legane dld.. prospernontas ton lipothimo,legane poso sixamenoi einai oi ypoloipou pou ton prosperasan eno kai oi idioi to idio kanoun? i legane makari na pesete stin anagki na parakalate gia voitheia? i ti? de vgazei noima ayto pou egrapses opos kai na exei.. kai oso gia to an voithao ego o idios i oxi.. apantisa ston apo kato.. isos se kalipsei!!

    • Alex says:

     Esu malaka pas kathe mera sto kentro ths Athinas na vohthiseis autous pou exoun anagkh? Poses fores exeis kalesei to 166 gia kapoion astego pou xreiazetai vohtheia?
     Stamata thn kritikh kai kane oti einai na kaneis xwris na to paizeis uperanw.

     • koukounaras says:

      skase re zoon

     • Kostas says:

      Proton: malakas eisai kai fainesai.. Deyteron: einai ligo dyskolo na katevaino kathe mera sto kentro tis Athinas.. mias kai apexei 512 xiliometra peripou, apo tin poli mou.. Triton: kaneis den eipe na katevaineis sto kentro opoiasdipote polis, me monadiko skopo na voithiseis astegous pou exoun lipothimisei.. (Tha itan terastia ypokrisia an elege kaneis oti to kanei..) alla AN synantiseis kapoion pou einai lipothimos, i zitaei voitheia.. na kouniseis esto to koulo sou na kaleseis to 166.. kai gia na sou lithei i aporia.. NAI Exo kalesei arketes fores gia voitheia.. kai malista exo meinei konta tous, dinontas tous nero.. mexri na ftasei to asthenoforo.. kati, pou apo ton tropo pou milas, fainetai oti, DEN to exeis kanei pote kai oute pou to exeis skeftei..! Kai btw.. to “yperano” pou to eides… mono esy to ksereis..!

    • Βασίλης Λαρίσης says:

     Εσύ πως θα βοηθούσες έναν απο αυτούς εδώ που δε θα βοηθούσαν ένα συνάνθρωπο σε ανάγκη; Βρίζοντας και τιμωρώντας τους; Έτσι δε σώζεις τους μεν και τιμωρείς δε; Αν μισήσεις το μίσος θα πρέπει να μισείς και τον εαυτό σου. Αν καταπιέσεις τον καταπιεστή ποιος νικάει; Ο αδικημένος αν αδικήσει τι κερδίζει; Μόνο να σώσει το τομάρι του. Αυτό δεν δείχνει καθαρό μυαλό.Ας σκεφτούμε 2 πράγματα και ας κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του πόσο υγειής είναι στα μυαλά του. 1.Ποιο είναι το κέρδος κάποιου που αδικεί; 2.Που αποβλέπει κάποιος που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του;

   • elrich says:

    Όπως είπα και στον παραπάνω φωνασκίζοντα, μια απλή διαπίστωση της τυπικής ανθρώπινης συμπεριφοράς παρέθεσα. Προσωπικά έχω πάει με το αμάξι μου πάνω από 10 ναρκομανείς στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ενώ το πλήθος κοίταζε και κανείς δεν έκανε το παραμικρό. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι έχω πολλά βήματα ακόμα να κάνω στην αποβολή της προκατάληψης προς κάθε τι το “διαφορετικό”. Στα λόγια είναι όλοι πρόθυμοι φίλε μου.

    • Maty says:

     εχεις απολυτο δικιο.Και ολοι αυτοκ που φωναζουν το ιδιο θα εκαναν ,το ιδιο κανουν ακριβως. Σιγα μην παρετε αγκαλια τον ναρκομανη ,τον αλκοολολικο , τον αστεγο κλπ. Και ναι μπορει και ο κουστουματος να εχει ασθενειες αλλα λυπαμαι οι πιθανοτντες ειναι υπερ του αστεγου που ζει στη βρωμα. Αν ολοι εσεος που γκαριζετε και βριζετε βοηθουσατε οποιον ηταν ξαπλωμενος στο δρομο τοτε θα ειχατε και τετοια παιδεια ωστε σεβεστε την γνωμη του αλλου και το κυριοτερο …..δεν θα το λεγατε.
     Μια ακομα παρατηρηση για το πρωτο σχολιο σχετικα με τον Αφρικανο.Δεν καταλαβαινω τον λογο που μας το λες.Να πουμε ποσο μεγλαψυχος εισαι? Ανατριχιασες που σεκφτηκες οτι θα μπορουσες να τον βρεις νεκρο. Σκεφτηκες οτι μπορει να εβρισκε καποιος αλλος εσενα νεκρο? Υπαρχουν υπηρεσεις που μπορει να βοηθησουν. χωρις να βαλω την ζωη μου σε κινδυνο. Μας το παιζετε Ιεροποστολοι ενω ειστε ακριβως αυτο που ειδαμε.

   • UNIVERSAL FREE CITIZEN says:

    Οι περισσότεροι θα πάρουν εφόσον όντω καταλάβουν οτι όντως κινδυνεύει η ζωή κάποιου και όχι οτι είναι άλλη μία ψεύτικη fake κρίση όπως πολλοί κάνουν για να τους λυπηθούν και να τους δώσουν χρήματα να πάρουν ναρκωτικά η κάτι άλλο.

  • man says:

   Eisai xazos???anthropos einai!!gia auto exoume ftasei edo pou ftasame gt oloi skeftonte san kai esena…krima sou!

  • Μιστόκλας says:

   Ενώ ο κουστουμάτος μοσκοβολάει καθαριότητα!!! Ασε μας μωρε…

  • koukounaras says:

   megalos malakas eisai gia na les oti les, fasistas, arios,ratsistis kai taxikos.

   • elrich says:

    Καταρχήν δεν γνωριζόμαστε και από χθες για να μου απευθύνεστε με χαρακτηρισμούς. Με θλίψη ήταν η διαπίστωσή μου για το περιστατικό και αντί να πετάω δεξιά – αριστερά εύκολες κατηγορίες στην κακούργα κοινωνία κάνω την αυτοκριτική μου. Και σείς και οι υπόλοιποι από κάτω διαβάζετε πιο προσεκτικά τι γράφουμε.

  • parisiannos says:

   Έλα ρε ανώτερο όν!

 33. K.S says:

  i got a bit angry watching this, how fickle has society become? he was begging for help! doesn’t matter if he’s wearing a suit or casual clothing, what the fuck? HELP HIM

  • Heba Dubert Khalifa says:

   Not that it is an excuse but there are so many bums lying around in Paris in similar poses for no particular reason

 34. Noname says:

  Distoxos iparxoun polles optikes gonies, Opos panta…
  a. Fovos.
  Ou mplekseis… giati den ksereis O “astegos” ti provlima mporei na sou dimiourgisi.
  b. Koroidia.
  Poses fores, astegoi kai zitianoi exoun perisotera apo esena. Kai vlepeis ton kotso na perpataei otan kapios den vlepei… klp. Afto distixos dimiourgei provlime se aftous pou pragmatika exoun anagi!!!!
  c. Pragmatikos koinonikos ratsimos!
  Pio aplo paradigma. Stamatisa kapote me esa saravalaki pou eixa se ena venzinadiko. Meta apo ligo dipla irthe enas koustoumatos me mia BMW. O benzinas me egrapse kai eksipiretise proto to BMW… To idio tha ekane kai stin parapano katastasi.
  Opos kai na to deis. Einai tragiko. Alla otan einai pragmatika ratsismos. Kai oxi fovos, einai akoma xirotero…

 35. kostakiis says:

  Εσείς που βρίζετε τώρα και καλά τους ” κουστουματους”,και όλοι οι άλλοι που έχουν δει και θα συνεχίζουν να το βλέπουν, θα πρέπει να το βουλωσεται γιατί μόνο σε αυτά τα 3-4 λεπτά βλέπετε την ξεφτίλα μας και που έχουμε φτάσει, και αρχίζουν και κατακρίνουν, τι έγινε όταν κλεισατε το βίντεο; Μήπως αρχίσατε να βοηθάτε άστεγους; Έεεε; ΟΧΙ, ποιο πιθανό να πήγατε για καφέ (5 ευρώ), και ίσως να σας ξανάρθει το συναίσθημα της ανθρωπιάς την επόμενη φορά που θα δείτε άλλο βίντεο ντροπή σας( δεν είμαι πλούσιος ούτε φτωχός, αλλά δεν είμαι και μαλακας) ανά έχω άδικο σχολιάστε μαλακές

  • Ο σερβιτορος σου says:

   Μαλλον εσυ επινες καφε 5 ευρω την ωρα που καποιοι καναν ενα βιντεο με σκοπο να ευαισθητοποιησουν τον κοσμο. Κακο ειναι; Βλεπεις κάποια αλλη σκοπιμοτητα; Εχεις καμια καλυτερη ιδεα; Καντην πραξη!

 36. Πλούσιος με κοστούμι says:

  Είμαι πλούσιος με κουστούμι, και η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω τίποτα άσχημο σε αυτό το βίντεο… Δε καταλαβαίνω τι σας χάλασε;

 37. Anna Mpregou says:

  Ντροπη σας! να ντρεπεστε! οπως ολοι οι ανθρωποι που το κανετε αυτο ντροπη σας!

 38. Litsa Giouti says:

  μαλάκες!! μόνο τους πλούσιους με τα κουστούμια τρέχετε να βοηθήσετε!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *