Завантаження плеєра ...

Lego авіакатастрофи в уповільненому Русі – Хлопці повільний МО

Гав і Ден ніколи повністю виріс. I’d say about 90%. In this video they used the remaining 10% to poorly construct a lego city and then make a plane have a big accident on it.

залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований. Обов’язкові поля позначені *