Завантаження плеєра ...

Трейлер: Battlefield 4

H EA κυκλοφόρησε τα νέα τρέιλερ του εντυπωσιακού Battlefield 4 που έρχεται για κονσόλες και PC στις 29 Οκτωβρίου. Εδώ βλέπουμε αποσπάσματα από ένα multiplayer 64 παικτών στον χάρτη “Siege of Shanghai”

залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований. Обов’язкові поля позначені *

3 Коментарі

 1. dimitris81 каже:

  молодцем , ανυπομονώ να κλειστώ μέσα στο σπίτι και να κάθομαι να σκοτώνω.τελειο παιχνίδι,Τέλεια μηνύματα. Συνίσταται μόνο για παιδιά .

  • Nikos каже:

   Έλα υπερβολές. Η βία φέρνει τα videogames και όχι το αντίθετο. Είναι ειρωνικό να μιλάμε για σατανικά videogames που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια, ενώ ο πλανήτης ζει την πιο ειρηνική περίοδο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και μην παίρνουμε παράδειγμα από μερικούς βλαμμένους αμερικάνους που είχαν έτοιμο το όπλο στο συρτάρι και αποφάσισαν να αρχίσουν τις σφαγές στα σχολεία. Δεν φταίει κανένα videogame αν ο άλλος έχει σαλέψει.

   • dimitris81 каже:

    Συμφωνώ μαζί σου Νίκο. Στην καταγεγραμμένη ιστορία του ανθρώπου,απο πάντα η πλειοψηφία του πλανήτη υπέφερε απο την βία.Φυσικά και η βία φέρνει τα βίντεοgames αλλά ισχύει και το ανάποδο σε μικρότερο βαθμό.Το κυριότερο ομως είναι οτι την συνιθίζουμε σε τέτοιο βαθμό που μας κάνει απαθέστατους.
    Υπάρχει η άποψη οτι οι πεποιθήσεις και οι υποσεινήδητες σκέψεις μας δημιουργούν τον κόσμο που ζούμε ,οπότε σύμφωνα με αυτήν την άποψη σίγουρα κάνουν κακό απο ότι καλό. Είναι γεγονός ότι όταν παίζουμε τέτοια παιχνίδια (κάποτε έλιωνα σε παρόμοια games,όπως και το να βλέπω ταινίες δράσης) τα συναισθήματα που έχουμε δεν είναι γαλήνια αλλά αντιθέτως είναι επιθετικά και εντελώς εγωιστικά. Γιατί να το κάνουμε αυτό στον εαυτό μας; Γιατί δεν διαλέγουμε την άλλη πλευρά;;

    Πρέπει επιτέλους να γίνει ευρέως γνωστό του τι προκαλούν τα άσχημα και επιθετικά συναισθήματα στο σώμα μας σε μοριακό επίπεδο και τι συμβαίνει αν έχουμε τα αντίθετα όπως χαρά ευτηχία κλπ.

    Και μιας και υποστηρίζω αυτην την άποψη δεν θέλω να συμβάλλω αλόγιστα στην όλη κατάσταση αλλά τουλάχιστον πιο συνειδητοποιημένα, διότι Δυστηχώς είναι δύσκολο να επαναπρογραμματισώ την ήδη υπάρχουσα διαμόρφωση μου. Όσο νιώθουμε τέτοια συναισθήματα , τέτοιον κόσμο θα δημιουργήσουμε και δεν είναι πολιτικό το ζήτημα που αντιμετωπίζουμε αλλά καθαρά εσωτερικόΓιαυτην την επανασταση έχουν μιλήσει μεγάλοι φιλόσοφοι και αφυπνισμένοι άνθρωποι όπως ο Σωκράτης,Ο Ιησούς ο κρισναμούρτι και πολλοι άλλοιΌσο δεν επαναστατουμεθα φτάσουμε στο σημείο να επαναστατήσουμε θέλοντας και μη. Δεν είναι τυχαίο που πάμε απο το κακό στο χειρότερο σαν πλανήτης..Απλά έτσι έχει η κατάσταση.Όσο δεν ξυπνάμε Οδηγούμαστε σε αναγκαστική αφύπνιση, αν υπάρχει η δυνατότητα επιβίωσης και όχι εξαφάνισης.

    ΥΓ.Το τράβηξα πολύ σε πρωτη φάση αλλά θεωρώ ότι ήταν αναγκαίο για το μέγεθος και τις συνέπειες του να έχουμε συναισθήματα που δεν συμβαδίζουν με την νοημοσύνη του σύμπαντος που για μας τους χρηστιανούς είναι ο Θεος με την άπειρη κατανόηση και αγάπη.
    Η νέες ερευνες πάνω σε αυτα μεσω της κβαντικής φυσικής , της βιολογίας των πεποιθήσεωνκαι την αλληλένδετη σχέση του συναισθήματος με της ύλης είναι το κλειδί για την αφυπνισή μας.