Лоадинг тхе плаиер ...

Робот војник
Упадљив обучи нови робот “Босстовн Динамика” што чини људе бескорисне војника. Видео-пародија за Робот Бостон Динамицс, специјални ефекти тим Коридор Дигитални.

Коментари

Molim te Пријава то цоммент
аватар