Πως να αντιμετωπίσεις τους κολλημένους του Instagram

Loading the player…

Σε ένα εστιατόριο, ένα κορίτσι προσπαθεί να τραβήξει μια φωτογραφία από το πιάτο της για να το δημοσιεύσει στο Instagram. Ενώ αυτή ψάχνει για αρκετή ώρα να βρει την τέλεια γωνία για τη φωτογραφία, ο φίλος της εκνευρίζεται και τερματίζει την ενοχλητική διαδικασία.

 • Ντιριντάχτα

  Έξυπνα τηλέφωνα, ανόητοι άνθρωποι

  • Βασίλης Λαρίσης

   Καλό, αλλά σιγά τα έξυπνα… Multi-media συσκευές με λειτουργία τηλεφώνου. Δε μου άλλαξαν και τη ζωή. Μου άδειασαν την τσέπη, με την καλή και με την κακή έννοια. Ισοπαλία.

   • Ντιριντάχτα

    Έχω πτυχίο πληροφορικής, έξτρα τα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει και τα διπλώματα που έχω αποκτήσει, από διάφορες εταιρείες πληροφορικής και εργάζομαι ως επαγγελματίας εδώ και 15 χρόνια. Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι από χρήστες. Άτομα ανίκανα να χρησιμοποιήσουν ακόμα και τις πιο απλές εφαρμογές και να εκτελέσουν και τις πιο απλές διεργασίες. Γι αυτό όταν λέω έξυπνα τηλέφωνα, ανόητοι άνθρωποι, ξέρω τι λέω.

    • Βασίλης Λαρίσης

     Είμαι μαζί σου. Δε διαφωνώ, απλά παίρνω πάσα και λέω… Ας μην κοροιδευόμαστε. Συσκευές είναι. Πιο κοντά στη φρυγανιέρα παρά στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ο χώρος εργασίας σου σίγουρα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα μέσα απο άλλο πρίσμα. Τελευταία έχει αρχίσει, επιτέλους, και φαινεται πιο καθαρά το οριο των δυνατοτήτων μιας φορητής συσκευής και μπορώ πλέον και λέω με σιγουριά (άσχετα απο τους ανθρώπους) “σιγά την πανέξυπνη συσκευή”. Αυτό σε μια προσπάθεια να καταγραφεί αντίλογος στα σλόγκαν των διαφημίσεων που έχουν γίνει μέρος της ζωής μας, στις καθημερινές κουβέντες μας και στα καταναλωτικά μας, ματαιόδοξα όνειρα. Ας βρουν άλλη ονομασία. Βαρεθήκαμε τη μεταμόρφωση όλων των συσκευών σε “έξυπνες” επειδή έχουν έναν προγραμματιζόμενο αυτοματισμό παραπάνω.

    • Βασίλης Λαρίσης

     Είσαι κι εσύ του It crowd? χεχε