Όταν συμπεριφέρεσαι σαν άνδρας…

Loading the player…

Μια μαθήτρια προκαλεί μαθητή να την χτυπήσει κατά τη διάρκεια μιας έντονης λογομαχίας σε λύκειο των ΗΠΑ. Ο νεαρός προσπαθεί να φύγει μακριά, αλλά η μαθήτρια συνεχίζει να τον παρενοχλεί μέχρι να τον φτάσει στα όριά του. Δυστυχώς, όταν συμπεριφέρεσαι σαν άνδρας, θα σε μεταχειρίζονται σαν άνδρα.

 • Πάρις

  Ωστόσο εγώ θα σχολιάσω αρνητικά και το γεγονός οτι κανένας-μια δεν σηκώθηκε να συγκρατήσει την κοπελιά όσο χτυπούσε τον νεαρό…. δηλαδή δεν κατάλαβα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο οτι θα συγκρατήσει να νεύρα του ή τα χέρια του για να μην την χτυπήσει;;; ή είναι απίθανο να τον τραυματίσει π.χ. σε κανένα μάτι..
  Και φυσικά επειδή η αρχή έγινε με τα βρισίδια της κοπελιάς… θα πρέπει να ξέρουν όλοι οτι υπάρχει και η λεκτική βία και αυτή είναι εξ ίσου κατακριτέα και ποινικά διώξιμη…θα αφήνανε δηλαδή έναν νεαρό να βρίζει και να σπρώχνει μια κοπέλα;; γιατί δηλαδή το αντίθετο δεν πειράζει;;;

 • Αμφικτύων

  Και πολύ άργησε….

 • Nikos Livanos

  simera oi gunaikes prospa8oun na kanoun oti k oi antres,,,,,,,,fusika me apotuxia!exete dikous sas rolous kratiste tous mpas k meinei ligh 8ulikia upar3h edw pera!!!oxi oti oi antres exoun kratisei ton polo tous,,,,florakia k klapsiarika mwraki exoun katanthsei!

 • antikeimenikos

  καλα την εκανε

 • dimitris81gr

  Είπαμε, δεν βαράμε γυναίκες αλλά αυτη το ξεφτίλισε. Δικαιολογημένος ο τύπος.