Γυναίκα ακροβολιστής γλιτώνει για εκατοστά από σφαίρα του ISIS

Loading the player…

Ο δημοσιογράφος Hemze Hamza δημοσίευσε ένα βίντεο μιας Κούρδης μαχήτριας των Γυναικείων Προστατευτικών Μονάδων (YPJ), καθώς γλιτώνει για λίγα εκατοστά από μια σφαίρα μαχητών του ISIS στη Ράκα της Συρίας.

Καθώς είχε μόλις πυροβολήσει, το βλήμα του εχθρού πέρασε μόνο μερικά εκατοστά από το κεφάλι πριν καρφωθεί στον τοίχο δίπλα της. Εμφανίζοντας μια εντυπωσιακή ψυχραιμία, η νεαρή γυναίκα έσκυψε με ένα πλατύ χαμόγελο.

 • Πάρις

  Παρατήρηση….φοράει στολή παραλλαγής….σε άσπρο φόντο (τοίχοι κτιρίου)!!!…. Μπλέ!!! μαντίλι στο κεφάλι (το μόνο μέρος του σώματος που βλέπουν οι οχτροί…!!!! και άσπρη κάλτσα με πλαστική παντούφλα από κάτω… κάτι δεν μου κολλάει σε όλο αυτό!!!!!!!!! και δεν εννοώ στιλιστικά…..

 • Μασχάλης

  Παλικάρι πρώτο! 48 κιλά κάκαλα έχει αυτό το παιδί! εγώ θα είχα κλάσει μαλλί για 3 πουλόβερ 4 σκουφιά και 2 κασκόλ με σχέδια!

 • Δερβισης

  Αθώο κορίτσι….το εκμεταλεύονται στέλνοντάς το στη φωτιά της μάχης και φαντάζομαι χωρίς καν να το πληρώνουν παρά μόνον με την ιδέα της ανεξαρτησίας που σημαίνει ότι αν γίνει ανεξαρτησία του Κουρδιστάν θα έχει εξουσιαστές Κούρδους αντί για Τούρκους ή Σύριους που έχει τώρα. Συμπέρασμα, αφήστε το κορίτσι να σπουδάσει, να προοδεύσει, να πιάσει δουλειά , να παντρευτεί . Δώστε τα όπλα να τα πιανουν αυτοί που έχουν συμφέρον.

  • disqus_s_t_i_n_g

   Δερβιση εάν ακολουθούσαν την ίδια λογική ο Κολοκοτρώνης ο Καραϊσκάκης και οι υπόλοιποι Ήρωες το 21, σήμερα θα φώναζες αλαχ σνακ μπαρ….