Μεθυσμένος πιλότος περνά τοον έλεγχο του αεροδρομίου

Loading the player…

Ένας μεθυσμένος πιλότος της αεροπορικής εταιρείας Citilink περνά τον έλεγχο ασφαλείας στην Ινδονησία. Ο πιλότος επρόκειτο να πάρει τον έλεγχο ενός αεροπλάνου Airbus Α320. Και σχεδόν το έκανε.

Η σκηνή έλαβε χώρα στις 28 Δεκεμβρίου του 2016 στο αεροδρόμιο της Surabaya στην Ινδονησία. Στο βίντεο, μπορεί κανείς να δει το μεθυσμένο πιλότο να περνά τον έλεγχο ασφαλείας, χωρίς κανείς να θορυβηθεί. Στη συνέχεια κατάφερε να φτάσει στο πιλοτήριο του αεροσκάφους, αλλά αφού έκανε μια παράξενη ανακοίνωση στους επιβάτες, ορισμένοι ζήτησαν να κατέβουν από το αεροσκάφος.

Τελικά, ο πιλότος αποβιβάστηκε και απολύθηκε από την εταιρεία.

 • Γίδι έξω απ’ το μαντρί

  Σοβαρά τώρα όμως, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δεν ξέρω αν ο πιλότος ήταν μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών, αλλά είναι εμφανές ότι μετά βίας στέκεται όρθιος. Πόσο μάλλον να πιλοτάρει αεροπλάνο. Δεν γίνεται να περνά με τόση ευκολία χωρίς κανείς να τον σταματήσει. Δηλαδή τι θα γινόταν αν δεν διαμαρτύρονταν οι επιβάτες;

 • chris

  “Η σκηνή έλαβε χώρα 28 Δεκεμβρίου του 2017”. Λίγο δύσκολο, εκτός αν έχω μείνει λίγο πίσω.

  • Γίδι έξω απ’ το μαντρί

   Δεν έχεις μείνει πίσω. Απλά έκανε ένα ταξίδι μπροστά στο χρόνο. Αυτό, που τον βλέπεις έτσι αποπροσανατολισμένο, δεν είναι μέθη. Είναι jet lag.

   • chris

    Εντάξει το διόρθωσαν το λάθος. Επιστροφή στη γη λοιπόν και ηρέμησα.